Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Alle barnehager

Nyheter

Bugøynes barnehage

Lek og læring i trygge hender

Bugøynes barnehage ble åpnet 17. februar 1988 på Tyttebærsletta. I 1997 ble barnehagen flyttet ned til bygda i nærheten av skolen, og sfo og helsestasjon ble påbygd barnehagen. Barnehagen har en avdeling med 18 plasser for barn fra 0 – 6 år, hvor barn under 3 år tar to plasser inntil det året de fyller 3. Barnehagen tilbyr 50 og 100% plass. 

Bjørnehiet familiebarnehage, Elvenes

Privat familiebarnehage i Sør-Varanger

Bilder fra barnehager og barnehageavdelinger i Sør-Varanger kommune

Bjørnehiet Familiebarnehage ligger i naturskjønne omgivelser på Elvenes, ved Rundvannet, med naturen som nærmeste nabo. Uteområdet består av lekeapparat, akebakke og gapahuk. Innemiljøet er preget av en hjemlig atmosfære med lyse farger på vegger og inventar.

 

Hesseng barnehage

Midt i naturen!

Hesseng barnehage bilde av bygget

Vi ønsker å være en aktiv barnehage som legger vekt på å få trygge og selvstendige barn i samhandling med positive, kompetente voksne.

Jakobsnes barnehage

- Vi bryr oss om hverandre

Grunnsynet i Jakobsnes barnehage bygger på en helhetlig pedagogisk tenkemåte. Mennesket er et tenkende, følende og handlende vesen, derfor må alle miljøer vi befinner oss i sees i en sammenheng

.Jakobsnes barnehage_310x231.jpg

Kirkenes barnehage

Sammen blir vi bedre

Kirkenes barnehage avdeling Askeladden_310x233.jpg

Kirkenes barnehage jobber for å være en inkluderende barnehage, hvor vi alle har en plass i et fellesskap der vi gjør hverandre bedre. Vi mener at Tillit, lojalitet og respekt er tre viktige faktorer for å utvikle en god barnehage. Dette er utgangspunktet for et godt samarbeid mellom ansatte, barn og foreldre.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk