Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fjellhallen Kirkenes

Logo foretaket
Fjellhallen er en innedørs idrettshall med sportsdekke på 20 x 40 meter. Hallen benyttes av Kirkenes Skole på dagtid, mens det på ettermiddagen er muligheter å leie hallen for lag/foreninger innen idretter som håndball, fotball, badminton, volleyball, innebandy, turn, tennis og bryting.

 

Hallen sto ferdig i 1984 til en kostnad på 25 millioner og det er et totalt bruksareal på 3400 kvm, hvor det er dimensjonert for maksimalt 425 personer inne i anlegget til idrettsformål. Det er sitteplasser til vel 400 personer.  et er et godt utbygd garderobeanlegg med kapasiteter opp mot 250 personer, samt tilbys det badstue med plass til 8 personer.
 
Fjellhallen er lokalisert nært Kirkenes sentrum i tilknytting til Kirkenes barne- og ungdomsskole. Åpningstider er i utgangspunktet fra kl. 07.30 til kl. 22.00 på hverdager. I tillegg til utleie av hall til lag og foreninger er det muligheter for arrangementer av ulike typer messer og konserter. Det er også mulighet for leie av rundt 30 sceneelementer på 2 x 1 m, ca. 1000 stoler og 40 bord samt en personlift med løft opp til 8,5 meter.
 
 Fjellhallen utvendig
 
 Fjellhallen innvendig
 
  D goEYIIYQQQgghtQwFNUIIIYQQQgipZSioEUIIIYQQQkgtQ 0GNEEIIIYQQQmoZCmqEEEIIIYQQUstQUCOEEEIIIYSQWoaCGiGEEEIIIYTUMhTUCCGEEEIIIaSWoaBGCCGEEEIIIbUMBTVCCCGEEEIIqWUoqBFCCCGEEEJILUNBjRBCCCGEEEJqGQpqhBBCCCGEEFLLUFAjhBBCCCGEkFqGghohhBBCCCGE 1DIU 1AghhBBCCCGklqGgRgghhBBCCCG 1DAU 1QgghhBBCCKlVgP 8DmmqGLmTfLgcAAAAASUVORK 5CYII=   xEGRVEpgr 5iSWFMFd 8gIUzJqBH 61ZoTspby 679sWTjTjx 6rYW 4zCqmIFB SajApFAoFAqFQqFQKBRKjUAFJoVCoVAoFAqFQqFQagQqMCkUCoVCoVAoFAqFUiNQgUmhUCgUCoVCoVAolBqBCkwKhUKhUCgUCoVCodQIVGBSKBQKhUKhUCgUCqVGoAKTQqFQKBQKhUKhUCg 1AhWYFAqFQqFQKBQKhUKpEajApFAoFAqFQqFQKBRKjUAFJoVCoVAoFAqFQqFQagQqMCkUCoVCoVAoFAqFUiNQgUmhUCgUCoVCoVAolBqBCkwKhUKhUCgUCoVCodQIVGBSKBQKhUKhUCgUCqVGoAKTQqFQKBQKhUKhUCg 1AhWYFAqFQqFQKBQKhUKpEajApFAoFAqFQqFQKBRKjUAFJoVCoVAoFAqFQqFQagQqMCkUCoVCoVAoFAqFUiNQgUmhUCgUCoVCoVAolBqBCkwKhUKhUCgUCoVCodQIVGBSKBQKhUKhUCgUCqVGoAKTQqFQKBQKhUKhUCg 1AhWYFAqFQqFQKBQKhUKpEajApFAoFAqFQqFQKBRKjUAFJoVCoVAoFAqFQqFQagQqMCkUCoVCoVAoFAqFUiNQgUmhUCgUCoVCoVAolBqBCkwKhUKhUCgUCoVCodQAwP 8BCuNx 5jIlMq 8AAAAASUVORK 5CYII=