Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Musikk- og kulturskole - opptak

 • Generelt om tjenesten

  Generelt

  Sør-Varanger kulturskole gis i øyeblikket disse undervisningstilbudene:

  Gitar 2

  Gitar 2 er et videre gitartilbud for elever som har gjennomført Gitar 1-kurset. Dersom eleven har erfaring med gitarspill fra før (vært elev ved annen kulturskole, spilt selv i en stund, etc.) kan eleven få plass direkte på Gitar 2. Ta kontakt direkte med faglærer for å avklare evt. spørsmål. 

  Det gis undervisning i de fleste stilarter, alt ettersom hva eleven selv ønsker men under veileding av faglærer. Et av hovedmålene med undervisningen er å gjøre elevene i stand til samspill med andre, både i rockeband og andre ensembler. Men elever som ønsker å spille solo er selvfølgelig også velkomne. Elever kan forvente å få opplæring i forskjellige måter å lese musikk (tabulatur, besifring og tradisjonell notasjon), i tillegg til spilleteknikk, improvisasjon og gehørbasert samspill. 

   

   
  Påmelding

  Beskrivelse

  Kulturskolen er et musikk- og kulturfaglig tilbud. Tilbudet er organisert i tilknytning til skoleverket og kulturlivet ellers.

  Målgruppe

  Elever i grunnskolen og videregående skole.

  Kriterier/vilkår

  Når du søker om opptak, har du krav på å få et skriftlig vedtak fra kommunen. Selv om du ikke har rett til å motta et tilbud, må kommunens avgjørelse om tildeling av plass være saklig begrunnet.

  Brosjyrer, dokumenter,
  kart og lignende

  Lover

  Alle kommuner skal alene eller i samarbeid med andre kommuner ha et musikk- og kulturskoletilbud til barn og unge. Se opplæringslova § 13-6 Musikk- og kulturskoletilbod

 • Lover og forskrifter
 • Skjema
 • Saksbehandling
 • Kontaktinformasjon
 • Andre opplysninger

  Tjenesten oppdatert: 03.08.2017 12:01

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk

Våre enheter/avdelinger