De som får dørlås installert vil bli kontaktet av montør fra Låssenteret Thermoglass direkte. Dette er ikke svindel eller forsøk på innbrudd, men gjennomføres på oppdrag av kommunen.

Fordelene med elektronisk dørlås er mange. Du slipper å lage en kopi av din nøkkel, og du slipper å ha en nøkkelboks på ytterveggen. Kommunen fører også logg over hvilke ansatte som låser seg inn hos deg, men vi logger ikke når du selv eller andre låser seg inn med nøkkel. Elektronisk dørlås er også en tryggere løsning, da den ikke avhenger av nøkkelbokser som kan være enkle å åpne for innbruddstyver, og hovednøklene som brukes til å åpne nøkkelboksene kan komme på avveie. Alt dette trenger vi ikke tenke på med en elektronisk dørlås. Kun autoriserte ansatte med en autorisert arbeidstelefon kan låse opp døren.

Du kan fortsette å bruke nøkkel som før for å låse deg inn, så du slipper å lære deg noe nytt. Selve dørlåsen er en boks som er ca 4 cm bred og 10 cm høy, som monteres på innsiden av døren. Hvis du ikke lenger skal ha trygghetsalarm og elektronisk dørlås, kan dørlåsen tas bort og døren settes i original stand uten borehull.