Vi håper på godværssommer og legger i hovedsak opp til utendørsaktiviteter i og rundt Kirkenes. Hver mandag blir det grilling og bli kjent-leker, og hver torsdag legger vi opp til buss eller båttur rundt om i kommunen. Midtukedagene holder vi oss i byen og arrangerer ulike aktiviteter. Blir det dårlig vær arrangerer vi dataspillturneringer, spiller brettspill, biljard, bordtennis og lignende, eller gjør hobbyaktiviteter inne på Basen. Ukeplan sendes ut i uken før ditt barn skal på sommerskole.

Oppmøte hver dag er kl. 09.00 på Basen og vi er ferdig 15.00 hver dag. Tilbudet er et lavterskeltilbud som vil si at vi ikke vil sette krav til spesialutstyr. Vi vil derimot be om enkel matpakke, drikkeflaske og klær etter vær og aktiviteter.  

Lurer du på hvem som skal være på jobb sammen med barna dine?

Vi er ansatte på fra Allmenn Kultur som skal drifte sommerskolen sammen med studenter som er godt i gang med studieløpet sitt innen for læreryrket. Vi på allemenn kultur har selv erfaring fra læreryrket og skal sammen med våre nysjerrige lærerstudenter gi barna deres en fantastisk sommeropplevelse.

Påmeldingsskjema finnes her

Påmeldingskjemaet sendes på e-post til sommerskolen@svk.no.
Ved behov for hjelp og avklaringer rundt påmelding, kontakt koordinator for sommerskolen 2022, Jørn Gjertsen på telefon 400 48 594