Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Barentshallen

 • Generelt om tjenesten

  Generelt

  Sør-Varanger kommune har bygget ny idrettshall på Hesseng. Hallen ble ferdigstilt i september 2004 og har fått navnet Barentshallen.

  Fra 01.01.05 overtok Sør-Varanger Idretts- og kulturbygg KF (KF står for kommunalt foretak) driften av Barentshallen.

  Beskrivelse

  Barentshallens totale størrelse er 106 x 58m. Hallen har en kunstgressflate på 47x90m, og fri høyde er 15m på det høyeste. Hallen kan deles i 4 deler med skillevegger. Kunstgresstype er Greenfield United fra Bresco.

  Servicebygget ligger inne i hallen og inneholder blant annet 6 garderober, balkong med sitteplasser som gir utsikt til hallen, møterom, 2 kontorer, styrketreningsrom på 150m2 og kjøkken. To garderober er handikaptilpasset, i tillegg til handikaptoalett i begge etasjer. Det er heis i hallen.

  Det er 3 sprintbaner a 1.22 m med friidrettsdekke. I tillegg blir det en løpebane med friidrettsdekke rundt kunstgresset med bredde 2 m. Lengdegrop finnes også i hallen.

  Det er selvsagt ballfangernett mellom kunstgress og løpebane som gjør det mulig å benytte både kunstgresset og friidrettsdekket samtidig.

  I 1/4 av hallen vil det hverdager ligge et mobilt sportsgulv på størrelse med Fjellhallens gulv - 20x40 m spilleflate pluss sikkerhetssoner. Dette gulvet har et sportsdekke og er merket for håndball, basket, volleyball, badminton, innebandy og boccia. Sportsgulvet kan deles i to deler med en skillevegg. Sportsgulvet kan tas av når det er behov for å bruke hele kunstgressflaten.

 • Lover og forskrifter
 • Skjema
 • Saksbehandling
 • Kontaktinformasjon
 • Andre opplysninger

  Annen informasjon

  Kontaktinformasjon:
  Besøksadresse: Barentshallen, Hesseng.
  Postadresse: Jernbanevn. 1, 9912 Hesseng
  Tlf./faks: 78 99 77 11 
  E-post: barentshallen@sor-varanger.kommune.no

  Tjenesten oppdatert: 25.04.2016 10:05

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk