Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
20. mars kl. 12:58

Reiseråd til de som ønsker å komme hjem til påske eller tidligere

Kommunelegen fraråder all reise til Sør-Varanger fra og med i dag og til over påske. Dette betyr at du som opprinnelig kommer fra Kirkenes og har lagt planer om å komme hit bes om å utsette dette til nærmere beskjed.

les mer ... clear
error_outline
17. mars kl. 09:32

​Unngå nærkontakt, vask hendene, hold deg hjemme hvis du kan!

Vi er nå i en fase hvor vi vet det finnes spredning av Koronaviruset. Derfor skal alle som er syke med luftveissymptomer holde seg hjemme for å unngå å smitte til andre i inntil 2 dager etter at du føler deg frisk. Dette gjør vi for å beskytte de mest sårbare i samfunnet.

les mer ... clear

Barentshallen

Generelt

Sør-Varanger kommune har bygget ny idrettshall på Hesseng. Hallen ble ferdigstilt i september 2004 og har fått navnet Barentshallen.

Fra 01.01.05 overtok Sør-Varanger Idretts- og kulturbygg KF (KF står for kommunalt foretak) driften av Barentshallen.

Beskrivelse

Barentshallens totale størrelse er 106 x 58m. Hallen har en kunstgressflate på 47x90m, og fri høyde er 15m på det høyeste. Hallen kan deles i 4 deler med skillevegger. Kunstgresstype er Greenfield United fra Bresco.

Servicebygget ligger inne i hallen og inneholder blant annet 6 garderober, balkong med sitteplasser som gir utsikt til hallen, møterom, 2 kontorer, styrketreningsrom på 150m2 og kjøkken. To garderober er handikaptilpasset, i tillegg til handikaptoalett i begge etasjer. Det er heis i hallen.

Det er 3 sprintbaner a 1.22 m med friidrettsdekke. I tillegg blir det en løpebane med friidrettsdekke rundt kunstgresset med bredde 2 m. Lengdegrop finnes også i hallen.

Det er selvsagt ballfangernett mellom kunstgress og løpebane som gjør det mulig å benytte både kunstgresset og friidrettsdekket samtidig.

I 1/4 av hallen vil det hverdager ligge et mobilt sportsgulv på størrelse med Fjellhallens gulv - 20x40 m spilleflate pluss sikkerhetssoner. Dette gulvet har et sportsdekke og er merket for håndball, basket, volleyball, badminton, innebandy og boccia. Sportsgulvet kan deles i to deler med en skillevegg. Sportsgulvet kan tas av når det er behov for å bruke hele kunstgressflaten.

Annen informasjon

Kontaktinformasjon:
Besøksadresse: Barentshallen, Hesseng.
Postadresse: Jernbanevn. 1, 9912 Hesseng
Tlf./faks: 78 99 77 11 
E-post: barentshallen@sor-varanger.kommune.no

Tjenesten oppdatert: 25.04.2016 10:05

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk