Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
24. februar kl. 14:37

Viktig korona informasjon

les mer ... clear
snp bilde
Strategisk næringsplan - høring
Strategisk næringsplan 2019-2029 legges her ut til høring. Planforslaget er skrevet i samarbeid med næringslivet, og gjennom workshops og arbeidsmøter er man blitt enig om en felles visjon: En innovativ kommune som samarbeider om nye løsninger. Frist for å komme med innspill er 3. mai 2019.

Visjonen har 4 tilhørende strategier:

- Næringsvennlig kommune

- Attraktiv by

- Moderne infrastruktur

- Innovativt næringsliv

Les forslag til strategisk næringsplan og handlingsplan 

Strategisk næringsplan er forankret i kommunal planstrategi 2016-2019, der det er vedtatt å utarbeide én overordnet plan for alle næringer. Planprosessen har tatt utgangspunkt i det omfattende analysearbeidet som lå til grunn for kommunens vedtatte omstillingsplan fra 2016 og kvalitetssikret gjennom ulike former for medvirkning og dialog med næringslivet.

Planprogram for strategisk næringsplan ble fastsatt i mai 2017 etter 6 ukers offentlig høring, jamfør plan- og bygningslovens § 11-13. I medhold av plan- og bygningslovens § 11-14, legges strategisk næringsplan 2019-2029 ut til høring i 6 uker.

Det vil bli avholdt høringsmøter i høringsperioder. Vi publiserer informasjon om hvor og når møtene vil finne sted etterhvert.

Du vil også finne planforslaget på servicekontoret, Rådhuset.

Innspill til planen sendes kommunens postmottak, eller Sør-Varanger kommune, postboks 406, 9915 Kirkenes, innen 03.05.2019.

Vennligst oppgi saksnr. 16/3232

 


Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne planen.


Uttale til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under