Lør-søn 23.-24.januar på Barentsbadet – Barentsstevnet v/Kirkenes svømmeklubb Til sammen blir det ca 250 svømmere som deltar på det internasjonale stevnet. Til nå er det kommet påmelding fra 11 klubber i Russland og 2 fra Finland. Hvor mange klubber som kommer fra Norge er ennå litt usikkert, men arrangørene vi håper på at det kommer mellom 15 og 20 klubber.

Lør 30.januar i Fjellhallen - Fotballturnering Old boys v/BK Sørild old boys BK Sørild Old boys og Pechenga Old-boys fra Zapoljarnij møtes til vennefotball. Dette sportsarrangementet har vært arrangert tidligere og har utviklet seg til å bli en viktig sosial arena på tvers av grensene.

Lør 30.januar 11:00 – 18:30 på Lillebanen - Ishockeyturnering v/Kirkenes Puckers Kunstløpshow og ishockeykamper. Kirkenes Puckers, Murmansk, Pechenganikel og Tunturi Kiekko deltar i turneringen. Velkommen til en spennende turnering!

Fre-søn 5.-7.februar Sentralhallen/Fjellhallen/Barentshallen - Fotballturnering v/Kirkenes idrettsforening Kirkenes Idrettslag har lenge hatt et samarbeid med Sever Murmansk og vil invitere 30 spillere og ledere til å delta på en turnering/treningssamling for ungdom og voksne helga 5.-7. februar 2016. Det vil bli spilt Futsalkamper i Sentralhallen /Fjellhallen og 11'r kamper i Barentshallen. Kirkenes Idrettslag vurderer også å invitere noen andre norske lag til å delta.

Søn 7.februar 11:30 Sandnes Idrettspark - Sandnesrennet v/Sandnes Idrettslag Sandnes Idrettslag inviterer skiløpere fra Nikel og Zapoljarnyj til Sandnesrennet i langrenn søndag 7. februar og at dette dermed kan være en del av Barents sportsdager.