I tre omganger fikk barn fra barnehager og skoler i hele kommunen et lite innblikk i sirkusets magiske verLeopold aleine  den gjennom fortelling, akrobatikk og sjonglering. Leder for utvalg for levekår, Stine Tharaldsen, ønsket velkommen til den første forestillingen, og sjeldent har det vært så musestille i Fjellhallen mens det var Leopold Stine  drøye 150 forventningsfulle barn til stede.

 

 

 

 

 

 

Dialogen med det unge publikumet var på plass fra første stund, og det var mange av de smBarn med røde neser[ 1]  å tilskuerne som ønsket å bidra med sine betraktninger underveis. Etter forestillingen fikk de barna som ønsket det komme fram og møte prins Leopold, og det var ikke få som gikk fornøyde hjem med røde neser etter en magisk formiddagsstund. Her er tre rødnesede jenter med følge fra Kirkenes barnehage.

 

 

 

 

 

Adkomsten til Fjellhallen var ikke bare enkel i år, siden ungene måtte gå tett innpå annleggsområdet til Kirkeneheisekraner[ 1]  s skole. Men det å få se store heisekraner i aktivitet på så nært hold satte nok helst en liten spiss på opplevelsen for mange. 

Før og etter forestillingen fikk barna som var kommet med buss til Kirkenes besøke vertsbarnehager i og i nærheten av Kirkenes for å spise lunsj og bli litt kjent med andre barn.

Vi takker publikum for besøket, håper store og små har hatt glede av Barnas Barentsdag, og ønsker velkommen til nye opplevelser under Barentsdagene 2013!