Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Logo tilskyddsportalen - lokale lag og foreninger

Sør-Varanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen slik at både kommunen selv og kommunens lokale lag og foreninger gis tilgang til portalen.

Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Du er her: Forsiden | Fagdag om samspillsobservasjon som metode i arbeidet med å styrke voksen - barn relasjonen

Fagdag om samspillsobservasjon som metode i arbeidet med å styrke voksen - barn relasjonen

Tema på felles planleggingsdag for alle barnehager i Sør-Varanger tirsdag 21.08.12. I tillegg er det åpnet for at andre samarbeidspartnere i Kvello-modellen kan delta på fagdagen.

Tirsdag 21. august - 12 møter ca 170 ansatte fra barnehagene, skole, ppt, barnevernet, fysioterapitjenesten, psykisk helsetjeneste og Nora senteret til fagdagen, der tema er : " Når øyet begynner å se, og øret begynner å høre" . Samspillsobservasjon som metode i arbeidet med å styrke voksen - barn relasjonen.

Foreleser er Gerd Abrahamsen, førsteamanuensis ved Universitetet i Stavanger.

Tema er valgt for å styrke ansattes kompetanse på observasjoner, relasjoner og samspill.

 

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS