Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ukesinformasjon

Informasjon om koronaviruset - uke 10

Det har ikke vært smitte over Storskog på 2 uker, og siste smittet i lokalbefolkningen var 21/1. Det er satt 1431 vaksiner, 475 personer er fullvaksinert. Sør-Varanger kommune har fått totalt 200 doser Astra-Zeneca, av de ble 20 doser holdt tilbake torsdag 11.mars grunnet nasjonal midlertidig stopp grunnet mulige bivirkninger. Astra-Zeneca er utelukkende gitt til helsepersonell, både ansatte i kommunen og noen private.

Tider for drop-in-testing til over påske er publisert på Sør-Varanger kommunes hjemmeside.

svksammen

Informasjon om koronaviruset - uke 9

Det var 1 positiv test i uke 9. Totalt er det 3570 tester som er analysert og 0,5% positive (som tilsvarer de 18 vi har fått påvist lokalt) siden vi startet å teste for koronaviruset mars 2020. Tester tatt på Storskog er ikke med i denne statistikk. Siste smittetilfelle i lokalbefolkningen var 21.01.2021.

svksammen

Informasjon om koronaviruset - uke 6


  • Det har vært totalt tre positive smittetilfeller i Sør-Varanger kommune i uke seks. To av tilfellene er såkalt importsmitte, eller transittreisende fra utlandet. Ett tilfeller er smittede som ikke bor i kommunen fast, men som var smittet når vedkommende kom på besøk eller annet kortvarig opphold i Sør-Varanger kommune.

  • Siste smittetilfelle i lokalbefolkningen var 21.01.2021.


svksammen

Informasjon om koronaviruset - uke 5


  • Det har vært totalt fire positive smittetilfeller i Sør-Varanger kommune i uke fem. Alle disse tilfellene er såkalt importsmitte, eller transittreisende fra utlandet.

  • Siste smittetilfelle i lokalbefolkningen var 21.01.2021.


SVK sammen

Informasjon om koronaviruset uke 4 - 3.februar 2021


  • Det har vært totalt seks positive smittetilfeller i Sør-Varanger kommune i uke fire. Alle disse tilfellene er såkalt importsmitte, eller transittreisende fra utlandet.

  • To smittende er i isolasjon i Sør-Varanger kommune i egnede bopæler.


SVK sammen

Informasjon om koronaviruset i Sør-Varanger kommune for uke 2

Det er svært gledelig at barn og unge nå kan starte opp med fritidsaktiviteter igjen, det beviser at den innsatsen som er lagt ned har hjulpet på smittesituasjonen nasjonalt. Vi har liten smitte i Sør-Varanger kommune, og det er fordi vi har husket å vaske hendene vår, vi har holdt avstand og vi har vært hjemme når vi har vært syke. Det gjøres en formidabel jobb i kommunen og i befolkningen, sier ordfører Pål Gabrielsen.

svksammen

Informasjon om koronaviruset uke 1 - 2021


  • Det er én uke igjen av den sosiale nedstengningen i Norge, og vi må fortsatt holde ut. Sammen gjør vi en kjempegod jobb! Vi må fortsatt holde trykket oppe mens vi gjennomfører den viktige vaksineringen. Jeg er imponert over den innsatsen som legges ned av kommunen og hele befolkningen. Hold ut!, sier ordfører Pål Gabrielsen.

  • Importsmitte utgjør den største utfordringen for Sør-Varanger kommune nå, dette gjelder særlig mannskapsbytte og reiser i utlandet.  Når det kommer til mannskapsskifte så er det gode samarbeidet vi har med lokale skipsagenter særlig viktig. Jeg vil spesielt fremheve det gode samarbeid med politi og kommunehelsetjenesten. Det er godt å vite at vi alle tar et ansvar sammen. Det er uansett utfordrende og krever mye av en kommune som har jobbet hardt over tid med koronaviruset, sier ordfører Pål Gabrielsen.


svksammen
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk