Viktige snarveier

Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Smitteverninfo til arrangører

Det er ønskelig at arrangører lager tiltaksplaner for sine arrangement og sender inn til kommunen (link lenger ned).

Det er også forskjellige rammer for arrangementer avhengig av hvordan du som arrangør forholder deg til testing og sertifikat.

Merk: Arrangør står ansvarlig for kostnader og praktisk gjennomføring av koronatesting og sjekk av koronasertifikat i forbindelse med arrangementer. Kommunens testapparat har ikke kapasitet til dette.

 

Reiseinformasjon og koronasertifikat

Her finner du informasjon om utenlandsreiser og koronasertifikat.

Vi ber publikum om å bruke ressursene på denne siden. IKKE ring helsetjenestene eller kommunen ved spørsmål om reise, de vil ikke kunne svare på spørsmål om dette.

Angående etterregistrering av vaksiner satt i utlandet

Har du bostedsadresse i kommunen og fått koronavaksine i utlandet kan du nå etterregistrere denne.

Du finner skjema for dette på Kirkenes legesenter eller som vedlegg lengre ned.

Skjemaet leveres Kirkenes legesenter, Amfi

Registrering vil bli fullført innen 1-2 uker.

De nasjonale reglene

Hvilke tiltak gjelder nå?

Koronaviruset

Selv om skolene og barnehagene er på grønt nivå betyr det ikke at det er frislipp. Du må holde avstand og følge de nasjonale bestemmelsene. Du kan ha maks ti gjester på maks, møt helst utendørs. Det er viktig at man holder avstand til andre, er hjemme hvis man er syk og vasker hendene ofte og nøye.

svksammen

- Test deg hvis du kommer fra Hammerfest!

Kriseledelsen i Sør-Varanger kommune anbefaler på det sterkeste alle som kommer på reise fra Hammerfest, Alta eller andre områder med høyt smittetrykk om å teste seg og holde seg hjemme til prøvesvar foreligger. Dette gjelder alle enten du går på skole eller er i jobb. Er du fullvaksinert? Test deg kun hvis du har symptomer.

 

Gjennomføring av konfirmasjon våren 2021

Det kommer en del spørsmål om muligheten til å samles til konfirmasjon. Her er regler og anbefalinger i forbindelse med dette

Oppdatert 18.05: Om hvordan vaksinerte / beskyttede personer påvirker beregning av ruppestørrelser ved fest / sammenkomst etter seremoni

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk