Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktive tiltak for smittevern og begrensning

Reiseinformasjon og koronasertifikat

Her finner du informasjon om utenlandsreiser og koronasertifikat.

Vi ber publikum om å bruke ressursene på denne siden. IKKE ring helsetjenestene eller kommunen ved spørsmål om reise, de vil ikke kunne svare på spørsmål om dette.

Angående etterregistrering av vaksiner satt i utlandet

Har du bostedsadresse i kommunen og fått koronavaksine i utlandet kan du nå etterregistrere denne.

Du finner skjema for dette på Kirkenes legesenter eller som vedlegg lengre ned.

Skjemaet leveres Kirkenes legesenter, Amfi

Registrering vil bli fullført innen 1-2 uker.

Hvilke tiltak gjelder nå?

Selv om skolene og barnehagene er på grønt nivå betyr det ikke at det er frislipp. Du må holde avstand og følge de nasjonale bestemmelsene. Du kan ha maks ti gjester på maks, møt helst utendørs. Det er viktig at man holder avstand til andre, er hjemme hvis man er syk og vasker hendene ofte og nøye.

De nasjonale reglene

- Test deg hvis du kommer fra Hammerfest!

Kriseledelsen i Sør-Varanger kommune anbefaler på det sterkeste alle som kommer på reise fra Hammerfest, Alta eller andre områder med høyt smittetrykk om å teste seg og holde seg hjemme til prøvesvar foreligger. Dette gjelder alle enten du går på skole eller er i jobb. Er du fullvaksinert? Test deg kun hvis du har symptomer.

 

svksammen

Gjennomføring av konfirmasjon våren 2021

Det kommer en del spørsmål om muligheten til å samles til konfirmasjon. Her er regler og anbefalinger i forbindelse med dette

Oppdatert 18.05: Om hvordan vaksinerte / beskyttede personer påvirker beregning av ruppestørrelser ved fest / sammenkomst etter seremoni