Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Siste nytt om Korona i Sør-Varanger

Informasjon om koronaviruset - uke 10

Det har ikke vært smitte over Storskog på 2 uker, og siste smittet i lokalbefolkningen var 21/1. Det er satt 1431 vaksiner, 475 personer er fullvaksinert. Sør-Varanger kommune har fått totalt 200 doser Astra-Zeneca, av de ble 20 doser holdt tilbake torsdag 11.mars grunnet nasjonal midlertidig stopp grunnet mulige bivirkninger. Astra-Zeneca er utelukkende gitt til helsepersonell, både ansatte i kommunen og noen private.

Tider for drop-in-testing til over påske er publisert på Sør-Varanger kommunes hjemmeside.

svksammen

Ikke smitte i Sør-Varanger kommune

Sør-Varanger kommune sendte ut pressemelding fredag 5.mars angående besøkende til kommunen som hadde testet positiv for koronaviruset. Ved ny prøvetaking viste prøven at personen ikke lenger var smittsom.

svksammen

Informasjon om koronaviruset - uke 9

Det var 1 positiv test i uke 9. Totalt er det 3570 tester som er analysert og 0,5% positive (som tilsvarer de 18 vi har fått påvist lokalt) siden vi startet å teste for koronaviruset mars 2020. Tester tatt på Storskog er ikke med i denne statistikk. Siste smittetilfelle i lokalbefolkningen var 21.01.2021.

svksammen

Nå ringer vi deg over 65 år om vaksine, ta telefonen!

MERK: Å ringe mange hundre innbyggere er meget arbeidskrevende. Det aller aller beste er hvis du som er over 65 år registrerer deg selv i vaksinekø, eller får hjelp til det av en av dine nærmeste.

Trykk her for å melde deg til vaksinekø, det gjør arbeidet vårt mer overkommelig

 

Til deg som ikke kan melde deg elektronisk: Nå er vi i gang med å ringe til alle innbyggere over 65 som IKKE har fått vaksine ELLER har meldt seg til vaksinekø.

Vi opplever at endel ikke tar telefonen og kjenner til at noen er skeptiske til ukjente nummere.

Skjermbilde 2021-03-02 144242
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk