Tilkuddsportalen finner du her.

Portalen krever at lokale lag og foreninger som ønsker tilgang har et organisasjonsnummer hjemmehørende i Sør-Varanger kommune. Dette avgjøres med oppslag i Brønnoysundregistrene.

Dersom lokale lag og foreninger trenger bistand med bruk av Tilskuddsportanel må leverandøren kontaktes

Scan4news AS, Grønnegata 64, 2317 Hamar
Telefon: 62 52 13 00, E-post: post@scan4news.no

Tillskuddsportalen er en informasjons- og kommunikasjonstjeneste som brukes til å orientere seg i vrimmelen av mulige tilskudd.
Portalen har en søkbar katalog som gir en oversikt over nærmere 3.000 tilskuddsordninger med svært oppdatert ionformasjon.
Tilskuddsportalen er ikke i seg selv en tilskuddsordning, men hjelper deg med å finne frem til tilskudd som du kan søke på.

Lokale lag eller foreninger i Sør-Varanger kommune kan selv bestille tilgang her på tilskuddsportalen.no.

Søknad om tilskudd sendes ikke til tilskuddsportalen eller til Sør-Varanger kommune, men til forvalteren av tilskuddet. Detaljer om hvordan du leverer søknad om støtte finner du på den enkelte tilskuddsforvalters nettside.
I økende grad brukes elektronisk søknad som du leverer på forvalterens nettside, enten på siden med beskrivelse av ordningen eller i et eget «søknadssenter».

Brukere av Tilskuddsportalen får automatisk et månedlig nyhetsbrev med tips om tilskudd. Du kan melde deg av nyhetsbrevet, hvis du ikke ønsker å motta dette.
Hvis du ikke er bruker/kunde, kan du bestille et kvartalsnyhetsbrev. Send oss en e-post, så ordner vi det.