#2900104mir tishiny.jpgHovedpersonen i stykket er en bortskjemt og slem jente. Hun er fortapt i den virtuelle verden, og kan heller ikke spille eller samhandle med jevnaldrende uten å ha en spillkonsoll i hendene. Hun blir straffet for sin oppførsel og havner i en mystisk verden av stillhet der ingen kan høre henne rope. Hun møter uvanlige, men snille innbyggere i denne verden, opplever morsomme ting og lærer å være mer lydhør overfor andre. Jenta innser at livet er mye mer spennende enn dataspill og kommer hjem. Historien er fortalt gjennom musikk, bevegelse og dukker, nesten uten ord.Varighet: ca 50 minutter.

Se trailer og bilder på: https://www.youtube.com/watch?v=OyPOOPBkJjE og http://www.ditkukly.ru/node/15

Teater «Dukkene» – et tilgjengelig teater – er et av de nyeste teatrene i St. Petersburg med unge skuespillere og fargerike, av og til rampete, men alltid lysbetonte og gode forestillinger.

«Dukkene» er et profesjonelt teater med produksjoner som kombinerer elementer av drama, dukketeater, bevegelse og musikk på et harmonisk vis.

Teateret har et repertoar på ti forestillinger, ni av disse er rettet mot barn opp til tolvårsalderen og en mot tenåringer og voksne publikum. «DUKKENE» kaller seg et tilgjengelig teater fordi det bidrar til at ikke bare «vanlige» seere, men også barn med nedsatt funksjonsevne deltar i kulturlivet.