Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Logo tilskyddsportalen - lokale lag og foreninger

Sør-Varanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen slik at både kommunen selv og kommunens lokale lag og foreninger gis tilgang til portalen.

Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Du er her: Forsiden | Skifta ut plagsomt drensrør i Jomfrulia

Huseier kvitt isproblem

Skifta ut plagsomt drensrør i Jomfrulia

Tirsdag var kommunens folk i arbeid i Kristen Nygaardsgate, der de sørga for at en av gatas beboere blir kvitt et plagsomt isproblem i vinter.

Et ødelagt drensrør har vært årsaken til at en beboer i Kristens Nygaardsgate i Kirkenes har vært plaget av mye is på eiendommen sin vinterstid. Dette har naturligvis vært lite hyggelig for huseieren, samtidig som alle vet at is er glatt og kan være farlig.De som ferdes i den idylliske gata vinterstid har også erfart at isen kunne skape utfordringer for store og små, gående som kjørende eller sparkende i krysset ved boligen.

Til vinteren vil dette problemet være historie etter at Sør-Varanger kommune grep fatt i saken, og bokstavelig grov seg til bunns i den.

drensrør

 

Arbeidslaget bestående av (fra v.) Ivan Jørgensen, Olav Pedersen og   Jan Noste gjorde vei i vellinga og skiftet raskt ut det ødelagte røret. Formodentlig til huseiers store glede.

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS