Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Snelandia logo - kollektive reisetilbud i Fnnmark

Fra 2016 organiserer Finnmark fylkeskommune hele sitt kollektive reisetilbud under navnet "Snelandia". Alle operatører av busser, ekspressbåter og ferger i Finnmark vil operere under denne felles logoen og merkenavnet "Snelandia".

Logo Barentsdagene 2016

Barentsdagene 2016 er under planlegging. Klikk her for å følge med på hva som skjer.

Barents Spektakel 2016

Barents Spektakel har nå lansert et interessant og omfattende program for festivalen 2016, med tema "Rthinking location" som grunnlag for konserter, kunstutstillinger, seminarer og åpen debatt i Kirkenes og Nikel - i perioden 10.-14. februar 2016. (Programmet er på engelsk)  

Du er her: Forsiden | Skifta ut plagsomt drensrør i Jomfrulia

Huseier kvitt isproblem

Skifta ut plagsomt drensrør i Jomfrulia

Tirsdag var kommunens folk i arbeid i Kristen Nygaardsgate, der de sørga for at en av gatas beboere blir kvitt et plagsomt isproblem i vinter.

Et ødelagt drensrør har vært årsaken til at en beboer i Kristens Nygaardsgate i Kirkenes har vært plaget av mye is på eiendommen sin vinterstid. Dette har naturligvis vært lite hyggelig for huseieren, samtidig som alle vet at is er glatt og kan være farlig.De som ferdes i den idylliske gata vinterstid har også erfart at isen kunne skape utfordringer for store og små, gående som kjørende eller sparkende i krysset ved boligen.

Til vinteren vil dette problemet være historie etter at Sør-Varanger kommune grep fatt i saken, og bokstavelig grov seg til bunns i den.

drensrør

 

Arbeidslaget bestående av (fra v.) Ivan Jørgensen, Olav Pedersen og   Jan Noste gjorde vei i vellinga og skiftet raskt ut det ødelagte røret. Formodentlig til huseiers store glede.

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS