Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo dinveiut

Vold i nære relasjoner, overgrep og voldtekt kan ramme mennesker uansett alder og kjønn. Ikke alle vet hva slags hjelp de kan få eller hvor hjelpen finnes. Mange ønsker også mer kunnskap om vold og overgrep.

Snelandia logo - kollektive reisetilbud i Fnnmark

Fra 2016 organiserer Finnmark fylkeskommune hele sitt kollektive reisetilbud under navnet "Snelandia". Alle operatører av busser, ekspressbåter og ferger i Finnmark vil operere under denne felles logoen og merkenavnet "Snelandia".

Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Du er her: Forsiden | Skifta ut plagsomt drensrør i Jomfrulia

Huseier kvitt isproblem

Skifta ut plagsomt drensrør i Jomfrulia

Tirsdag var kommunens folk i arbeid i Kristen Nygaardsgate, der de sørga for at en av gatas beboere blir kvitt et plagsomt isproblem i vinter.

Et ødelagt drensrør har vært årsaken til at en beboer i Kristens Nygaardsgate i Kirkenes har vært plaget av mye is på eiendommen sin vinterstid. Dette har naturligvis vært lite hyggelig for huseieren, samtidig som alle vet at is er glatt og kan være farlig.De som ferdes i den idylliske gata vinterstid har også erfart at isen kunne skape utfordringer for store og små, gående som kjørende eller sparkende i krysset ved boligen.

Til vinteren vil dette problemet være historie etter at Sør-Varanger kommune grep fatt i saken, og bokstavelig grov seg til bunns i den.

drensrør

 

Arbeidslaget bestående av (fra v.) Ivan Jørgensen, Olav Pedersen og   Jan Noste gjorde vei i vellinga og skiftet raskt ut det ødelagte røret. Formodentlig til huseiers store glede.

Tips en venn Skriv ut
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS