Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Logo tilskyddsportalen - lokale lag og foreninger

Sør-Varanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen slik at både kommunen selv og kommunens lokale lag og foreninger gis tilgang til portalen.

Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Du er her: Forsiden | Populær foreldrekveld på Skogfoss skole

Hele bygda møtte opp

Populær foreldrekveld på Skogfoss skole

Foreldrekveld med kunstutstilling og kafe ble en gedigen suksess på Skogfoss skole onsdag kveld. Nærmere sytti personer i alle aldre møtte opp og hadde en hyggelig kveld sammen.
Foto: Skogfoss skole

Onsdag 23.november var det foreldrekveld og kunst-utstilling ved Oppvekstsenteret på Skogfoss. Som vanlig var det kjempebra oppmøte; med stort og smått var  mellom 60 og 70 personer tilstede. Alle barna i barnehagen og elevene på skolen hadde produsert ulike typer kunst, som ble stilt ut rundt om på senteret.foreldrekveld skogfoss 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I barnehagen hadde de laget ferdig bidraget til barnekunstutstillinga 2012 og de hadde ulike produkter om dyr i skogen som er deres tema dette året. På skolen hadde elevene laget tekster til naturbilder som power-point-presentasjon. Vinduene var dekorert med post-it-kunst, fra matematikken hadde de laget ei hylle om geometri, fotografier av elevene var på ulike måter satt sammen til det nesten ugjenkjennelige, de hadde produsert tegninger og tekster fra reinsamlinga de var på i forrige uke og tegninger av bygninger fra Namdalen hvor vi var tidligere i høst.Gipsmasker og plastelina-reinsdyr var også stilt ut.

 foreldrek ( 18)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved ankomst fikk foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og søsken servert ”champagne og kanapèer” – eplejuice og kjeks med ost og frukt – som seg hør og bør på kunst-utstilling.

skogfoss foreldrekveld 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utover kvelden opptrådte barnehage-barn og elever i 1.-4.klasse sammen med en finsk sang om reven og en sang om rypa. De yngste elevene fremførte en engelsk og en samisk regle og to finske sanger, som alle handla om ting de har lært i undervisninga.

kulturskolen på besøk skogfoss

Mens alle spiste kaker og drakk saft og kaffe spilte to av kulturskole-elevene, under ledelse av kulturskole-lærer Kjærand, et par låter på kornett. Hele kvelden var gymsalen åpen, slik at de som hadde behov for mer action enn kunst, kunne utfolde seg der. Det var populært.

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS