Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo dinveiut

Vold i nære relasjoner, overgrep og voldtekt kan ramme mennesker uansett alder og kjønn. Ikke alle vet hva slags hjelp de kan få eller hvor hjelpen finnes. Mange ønsker også mer kunnskap om vold og overgrep.

Snelandia logo - kollektive reisetilbud i Fnnmark

Fra 2016 organiserer Finnmark fylkeskommune hele sitt kollektive reisetilbud under navnet "Snelandia". Alle operatører av busser, ekspressbåter og ferger i Finnmark vil operere under denne felles logoen og merkenavnet "Snelandia".

Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Du er her: Forsiden | Populær foreldrekveld på Skogfoss skole

Hele bygda møtte opp

Populær foreldrekveld på Skogfoss skole

Foreldrekveld med kunstutstilling og kafe ble en gedigen suksess på Skogfoss skole onsdag kveld. Nærmere sytti personer i alle aldre møtte opp og hadde en hyggelig kveld sammen.
Foto: Skogfoss skole

Onsdag 23.november var det foreldrekveld og kunst-utstilling ved Oppvekstsenteret på Skogfoss. Som vanlig var det kjempebra oppmøte; med stort og smått var  mellom 60 og 70 personer tilstede. Alle barna i barnehagen og elevene på skolen hadde produsert ulike typer kunst, som ble stilt ut rundt om på senteret.foreldrekveld skogfoss 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I barnehagen hadde de laget ferdig bidraget til barnekunstutstillinga 2012 og de hadde ulike produkter om dyr i skogen som er deres tema dette året. På skolen hadde elevene laget tekster til naturbilder som power-point-presentasjon. Vinduene var dekorert med post-it-kunst, fra matematikken hadde de laget ei hylle om geometri, fotografier av elevene var på ulike måter satt sammen til det nesten ugjenkjennelige, de hadde produsert tegninger og tekster fra reinsamlinga de var på i forrige uke og tegninger av bygninger fra Namdalen hvor vi var tidligere i høst.Gipsmasker og plastelina-reinsdyr var også stilt ut.

 foreldrek ( 18)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved ankomst fikk foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og søsken servert ”champagne og kanapèer” – eplejuice og kjeks med ost og frukt – som seg hør og bør på kunst-utstilling.

skogfoss foreldrekveld 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utover kvelden opptrådte barnehage-barn og elever i 1.-4.klasse sammen med en finsk sang om reven og en sang om rypa. De yngste elevene fremførte en engelsk og en samisk regle og to finske sanger, som alle handla om ting de har lært i undervisninga.

kulturskolen på besøk skogfoss

Mens alle spiste kaker og drakk saft og kaffe spilte to av kulturskole-elevene, under ledelse av kulturskole-lærer Kjærand, et par låter på kornett. Hele kvelden var gymsalen åpen, slik at de som hadde behov for mer action enn kunst, kunne utfolde seg der. Det var populært.

Tips en venn Skriv ut
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS