Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Logo tilskyddsportalen - lokale lag og foreninger

Sør-Varanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen slik at både kommunen selv og kommunens lokale lag og foreninger gis tilgang til portalen.

Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Du er her: Forsiden | Kan du tenke deg å bli besøkshjem?

Kan du tenke deg å bli besøkshjem?

Sør-Varanger kommune søker etter voksne, ansvarsbevisste mennesker, enslige, familier, par og ”besteforeldre” som kan tenke seg å være besøks-/avlastningshjem. Vi søker etter vanlige mennesker med et stabilt liv som har interesser på fritiden som barn/ungdom kan være med på.

Å være besøkshjem innebærer at du tar imot barn eller ungdom én eller flere helger per måned. Det er viktig at du er en trygg og stabil voksen med husrom og hjerterom. Besøkshjem er et frivillig hjelpetiltak og en støtte til familier som har et særlig behov. Besøkshjemmet skal ikke erstatte barnets hjem hos sine biologiske foreldre.

Du/dere
  • Har overskudd og kapasitet og et ønske om å hjelpe barn som har behov for det.
  • Er glad i og har respekt for barn og unge, som av ulike grunner har behov for en støtteperson.
  • Må kunne tilføre regler, normer og verdier barnet kan lære noe av, å ta med seg videre i sitt liv.
 
Det kreves god vandel. Kan du hjelpe, eller vil vite mer - ta kontakt
.
Kom innom "Tildelingskontoret"  i Postgården 2 etasje, Rådhusplassen 3, 9900 Kirkenes
eller ring Siri Wiik  78 97 74 26, Rita Abrahamsen 78 97 75 18 eller Karina Nærum 78 97 74 28

 

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS