Sommerles.no er først og fremst på pc, nettbrett og mobil – men bøkene du leser er selvsagt vanlige bøker. Det er på nettsiden de morsomme ekstratingene skjer, men man kan også delta uten at man har nett*. På nettsiden sommerles.no får du bl.a tilgang til Mari Moen Holsves siste fantasyfortelling om Asbjørn og Astrid, skrevet spesielt for Sommerles. Annenhver uke gjennom hele sommeren kommer det et nytt, spennende kapittel! Du får poeng og samler digitale trofeer ved å lese bøker (eller blir lest for/lytter til), og om du svarer riktig på ukas oppgave. Husk å stikke innom biblioteket for å låne bøker, få boktips og hente tøffe premier! Og her kan du sanke noen ekstra poeng ved å hente ukas kodeord.                                   

* Alle som deltar og leser bare litt får premie! Leser du mer, får du flere.

* Bli Sommerles-vinner i din kommune og vinn gavekort på 1000 kroner! 

         ekorn.png                            ravner.png

Gjør slik:

  • Trenger du å skaffe bokmerke, lesestol eller briller, så start gjerne forberedelsene allerede nå.                                                           
  • Fra 1. juni må du registrere deg på sommerles.no via pc, nettbrett eller mobil. Mamma og pappa/foresatte må godkjenne brukeravtalen (trykk «enig», og legg igjen mailadresse). Har du problemer med å komme i gang, spør oss på biblioteket!
  • Lån en stabel bøker.
  • Les, bli lest for eller lytt til så mange bøker du kan i løpet av konkurranseperioden. Er mamma eller pappa for travel for deg som ikke kan lese selv, spør en god venn, bestefar eller kanskje naboen? Registrer bøkene og antall sider på sommerles.no og få poeng!
  • Få ekstrapoeng og kule trofeer ved å svare på ukas oppgave og ved å hente ukas kodeord på biblioteket.
  • Hent premiene dine på biblioteket. (Du vil få beskjed på sommerles.no om når underveis-premiene kan hentes, maks tre til hver.)
  • Vent i spenning på resultatet av årets konkurranse, kanskje vinner du gavekort på 1000 kr? Det trekker vi den 1.september.

 

 Ses på sommerles.no, da vel!

*men du må da stikke innom biblioteket av og til å få noen til å føre inn dine bøker på nettsiden.