Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo for nasjonalt legevaktnummer 116117

Fra 1. september blir det lettere å huske telefonnummeret til legevakten. Da kan du ringe det sekssifrede telefonnummeret 116 117 for å komme til legevakten samme hvor i Norge du oppholder deg.

Logo tilskyddsportalen - lokale lag og foreninger

Sør-Varanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen slik at både kommunen selv og kommunens lokale lag og foreninger gis tilgang til portalen.

Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Du er her: Forsiden | 17. mai feiring på Jakobsnes

17. mai feiring på Jakobsnes

Nasjonaldagen ble feiret i flott vær og med meget godt humør på Grendehuset på Jakobsnes.

Nasjonaldagen ble feiret i flott vær og med meget godt humør på Grendehuset på Jakobsnes. Mange var kommet for å markere dagen. Lokalet åpnet kl 10, og det var mulighet for å kjøpe seg frokost, både i form av et spennende utvalg av påsmurte rundstykker og deilige fylte kaker. Det var leker og film for de små i lillesalen. Loddselgerne på 5. og 6. trinn var ivrige, drivkraften deres er at overskuddet av salget går til å dekke leirskole på Langedrag våren 2013. Togavgangen var kl 12, korps hadde vi dessverre ikke i år, men store og små gikk taktfast og ryddig fra Grendehuset til Coopbakken og tilbake. Tradisjonen tro, var Tommy Eriksen flaggbærer, bak ham kom Jakobsnes barnehage, Bøkfjord skole og øvrig bygdefolk. 7. trinn holdt tale for dagen og la ned blomster på minnesteinen over falne fra Jakobsnes under 2. verdenskrig. Det var felles synging av "Ja vi elsker" før folk trakk inn i kafeen igjen for enda en dose kaffe, kaker, brus og is. Elevene ved skolen hadde øvd inn et potpourri av sanger og var forsangere i den hyggelige allsangen. Loddtrekning og utdeling av flotte premier avsluttet den flotte feiringen.

7 trinn holder tale for dagen Jakobsnes

7 trinn: Marit Tapio Olsen, Preben Hemminghytt Solhaug og Mikael Andrè Eriksen.

Jakobsnes oppvekstsenters barnetog

Flaggbærer : Tommy Eriksen (trofast flaggbærer i alle år!)

17 mai. Svartruss Kevin

Fanebærer til skolen: Kevin Olsen Mikkelsen - bygdas eneste (og veldig populære!) svartruss. 

17 mai Barnetoget på Jakobsnes

 

 

Grethe Skauge

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS