Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Logo Varsling24

Kommunen har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. NB! De som har telefonabonnement som ikke er knyttet til din hjemmeadresse, må selv registrere seg som mottaker av slike relevante meldinger på www.varslemeg.no I løpet av mars 2014 tar Sør-Varanger kommunes beredskapsorganisasjon sikte på å gjennomføre en konkret øvelse i bruk av løsningen..

Multimediabrosjyre SVK august 2013 flipikon

Sør-Varanger Kommune har tatt initiativ til å få laget en multimediabrosjyre som presenterer Kirkenes og Sør-Varanger. Brosjyren kan fritt benyttes av alle som ønsker å profilere eller gi informasjon om kommunen vår. Den finnes også i papirutgave (i begrenset opplag) som er utlagt ved Servicekontoret. Sør-Varanger kommune vil bruke brosjyra første gang under Arbeidslivsdagen den 12. september 2013  ved Universitetet i Tromsø Norges arktiske universitet, både med visning på storskjerm, som trykksak og som innhold på profilert minnekort. Vi takker annonsørene i brosjyra, som har gjort dette tiltaket mulig. Brosjyra er tilrettelagt for deling på sosiale medier, som vi oppfordrer til. Dersom andre lokale organisasjoner og bedrifter ønsker å distribuere den trykte brosjyra fra egne lokaler, kan 10-50 eksemplarer fås etter avtale med servicekontoert@svk.no,  

bak_logo_skalert

Sør-Varanger kommune utvikler - fra slutten av april 2010 - sin presentasjon hos portalen "Hit til oss" - hittiloss.no.

Du er her: Forsiden | 17. mai feiring på Jakobsnes

17. mai feiring på Jakobsnes

Nasjonaldagen ble feiret i flott vær og med meget godt humør på Grendehuset på Jakobsnes.

Nasjonaldagen ble feiret i flott vær og med meget godt humør på Grendehuset på Jakobsnes. Mange var kommet for å markere dagen. Lokalet åpnet kl 10, og det var mulighet for å kjøpe seg frokost, både i form av et spennende utvalg av påsmurte rundstykker og deilige fylte kaker. Det var leker og film for de små i lillesalen. Loddselgerne på 5. og 6. trinn var ivrige, drivkraften deres er at overskuddet av salget går til å dekke leirskole på Langedrag våren 2013. Togavgangen var kl 12, korps hadde vi dessverre ikke i år, men store og små gikk taktfast og ryddig fra Grendehuset til Coopbakken og tilbake. Tradisjonen tro, var Tommy Eriksen flaggbærer, bak ham kom Jakobsnes barnehage, Bøkfjord skole og øvrig bygdefolk. 7. trinn holdt tale for dagen og la ned blomster på minnesteinen over falne fra Jakobsnes under 2. verdenskrig. Det var felles synging av "Ja vi elsker" før folk trakk inn i kafeen igjen for enda en dose kaffe, kaker, brus og is. Elevene ved skolen hadde øvd inn et potpourri av sanger og var forsangere i den hyggelige allsangen. Loddtrekning og utdeling av flotte premier avsluttet den flotte feiringen.

7 trinn holder tale for dagen Jakobsnes

7 trinn: Marit Tapio Olsen, Preben Hemminghytt Solhaug og Mikael Andrè Eriksen.

Jakobsnes oppvekstsenters barnetog

Flaggbærer : Tommy Eriksen (trofast flaggbærer i alle år!)

17 mai. Svartruss Kevin

Fanebærer til skolen: Kevin Olsen Mikkelsen - bygdas eneste (og veldig populære!) svartruss. 

17 mai Barnetoget på Jakobsnes

 

 

Grethe Skauge

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:
Kode 
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS