Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Samefolkets Dag

Komiteen for Samefolkets dag inviterer til innspillsmøte om 6. februar markeringen og Samefestivalen i 2018.​ Mens man tidligere har arrangert en samefestival samtidig med Samefolkets dag ønsker man for 2018 å arrangere en egen samefestival senere på vinteren. Dato for Samefestivalen er satt fra 21-25 mars, og komiteen kan allerede nå lokke med reinkappkjøring på Førstevann.

Komiteen inviterer det samiske Sør-Varanger å komme med innspill både i forbindelse med 6. februarmarkeringen og Samefestivalen.

Komiteen for Samefolkets dag konstituerte seg tirsdag denne uka. Den består av Gry N Aaker (Leder), Torbjørn Brox Webber (Nestleder), Arnt Ove Bueng, Annemarie Kjeldsøe  og Harald Sørensen (sekretær)

​Møtet vil være på Rådhuset tirsdag 5. desember 2017 fra kl 18.00-20.00

HMS dag i Sør-Varanger kommune

Sør-Varanger kommune arrangerte den 21.11.2017 HMS dag på Kirkenes skole for verneombud, tillitsvalgte og ledere med tema "Vold og trusler i arbeidslivet."
Det var Eyvind Norbye fra Verge Opplæring AS som holdt et svært engasjerende foredrag om ulike typer vold, aggresjonsforebyggende atferd og kommunikasjon, risikovurdering, juridiske krav til forebygging osv.

Hva skjer?

Språk Norsk - Norwegian