Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Snelandia logo - kollektive reisetilbud i Fnnmark

Fra 2016 organiserer Finnmark fylkeskommune hele sitt kollektive reisetilbud under navnet "Snelandia". Alle operatører av busser, ekspressbåter og ferger i Finnmark vil operere under denne felles logoen og merkenavnet "Snelandia".

Logo Barentsdagene 2016

Barentsdagene 2016 er under planlegging. Klikk her for å følge med på hva som skjer.

Barents Spektakel 2016

Barents Spektakel har nå lansert et interessant og omfattende program for festivalen 2016, med tema "Rthinking location" som grunnlag for konserter, kunstutstillinger, seminarer og åpen debatt i Kirkenes og Nikel - i perioden 10.-14. februar 2016. (Programmet er på engelsk)  

Du er her: Forsiden | 17. mai feiring på Jakobsnes

17. mai feiring på Jakobsnes

Nasjonaldagen ble feiret i flott vær og med meget godt humør på Grendehuset på Jakobsnes.

Nasjonaldagen ble feiret i flott vær og med meget godt humør på Grendehuset på Jakobsnes. Mange var kommet for å markere dagen. Lokalet åpnet kl 10, og det var mulighet for å kjøpe seg frokost, både i form av et spennende utvalg av påsmurte rundstykker og deilige fylte kaker. Det var leker og film for de små i lillesalen. Loddselgerne på 5. og 6. trinn var ivrige, drivkraften deres er at overskuddet av salget går til å dekke leirskole på Langedrag våren 2013. Togavgangen var kl 12, korps hadde vi dessverre ikke i år, men store og små gikk taktfast og ryddig fra Grendehuset til Coopbakken og tilbake. Tradisjonen tro, var Tommy Eriksen flaggbærer, bak ham kom Jakobsnes barnehage, Bøkfjord skole og øvrig bygdefolk. 7. trinn holdt tale for dagen og la ned blomster på minnesteinen over falne fra Jakobsnes under 2. verdenskrig. Det var felles synging av "Ja vi elsker" før folk trakk inn i kafeen igjen for enda en dose kaffe, kaker, brus og is. Elevene ved skolen hadde øvd inn et potpourri av sanger og var forsangere i den hyggelige allsangen. Loddtrekning og utdeling av flotte premier avsluttet den flotte feiringen.

7 trinn holder tale for dagen Jakobsnes

7 trinn: Marit Tapio Olsen, Preben Hemminghytt Solhaug og Mikael Andrè Eriksen.

Jakobsnes oppvekstsenters barnetog

Flaggbærer : Tommy Eriksen (trofast flaggbærer i alle år!)

17 mai. Svartruss Kevin

Fanebærer til skolen: Kevin Olsen Mikkelsen - bygdas eneste (og veldig populære!) svartruss. 

17 mai Barnetoget på Jakobsnes

 

 

Grethe Skauge

Tips en venn shareon print.png
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS